Servicii

Servicii logistica

Specialistii in logistica de la Mission & Relief ofera cele mai bune solutii pentru transportul rutier, maritim, feroviar, aerian si orice combinatie a acestora. Dezvoltam pachete complete de solutii logistice pentru dvs., care iau in considerare bugetul si incarcatura dvs., scopul si termenii livrarii.

Antrepozit Vamal

Noi va oferim posibilitatea de a beneficia de serviciile Antrepozitului Vamal. Acest depozit reprezinta o incapere unde intra in vigoare regimul vamal special de antrepozit vamal. El este predestinat pentru depozitarea temporara a marfurilor de export sau import.

Marfurile plasate sub antrepozit vamal sunt scutite de taxe vamale si nu se aplica masuri de politica economica.

Depozitare

In Sibiu (aproape de Biroul Vamal) avem acces la un depozit complet modern. In aceasta facilitate putem procesa si stoca aproape orice marfa inainte de transportul final. Deoarece acesta este un depozit aderent, putem de asemenea sa manipulam bunurile in tranzit. Daca este nevoie, va putem face formalitatiile vamale astfel incat sa le puteti trimite in sistem “duty-free” la destinatia aleasa.

In depozitul nostru putem coordona combinatii de transporturi – mai putin de sarcina camioanelor (LTL) si mai putin de incarcaturile incarcate de containere (LCL). Clientii care trimit marfuri in regim grupaj la aceeasi destinatie pot economisi semnificativ costurile de transport.
Daca este nevoie, putem sorta, combina si reambala expeditiile din depozitul nostru. Mission & Relief poate organiza de asemenea probe oficiale de la terte parti independente pentru bunurile care vin in tarile de destinatie. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Transporturi personalizate

Mission & Relief ofera transport personalizat. Vom incepe expedierea dvs. ascultandu-va nevoile si dorintele dumneavoastra, o sa va recomandam un transport in care sa luam in considerare optiunile, facilitatile retelei de transport si capacitatile receptorului.

Ajutor de urgenta

Mission & Relief este specializata in transportul bunurilor de urgenta. Avem expertiza pentru a face fata oricaror probleme logistice care pot aparea in timpul livrarii si distribuirii bunurilor. Datorita anilor de experienta si numeroaselor contacte din tarile de destinatie din intreaga lume, putem eficientiza transportul si maximiza efectul ajutorului.

Serviciu la nivel mondial

Mission & Relief Transport a inceput in 1993, astfel incat echipa noastra are multi ani de experienta in transportul maritim si expedierea locala si internationala. Suntem responsabili pentru setul complet de documente de transport si suntem informati cu privire la cele mai recente reguli si reglementari vamale, indiferent de cat de complicat, indiferent de tara. In plus, cunoastem situatia din tarile de destinatie si avem o retea mondiala de conexiuni. Acest lucru ne permite sa controlam transportul pana la finalizarea acestuia. Astfel putem garanta ca marfurile dumneavostra vor ajunge in intreaga lume.

Servicii de agentie

Faptul ca suntem un agent de schimb este un rol pe care il luam in serios, pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Datorita retelei noastre de contacte la nivel mondial, Mission & Relief are cele mai recente informatii despre oferta si cererea de bunuri si echipamente care umanitare. Livrarile care nu mai sunt necesare intr-o parte a lumii pot fi redirectionate intr-o alta misiune in alta locatie. Am vazut cum acest schimb si servicii logistice pot fi un mare beneficiu pentru toate partile implicate.

Pentru ca ne pasa

Datorita scopului nostru, Mission & Relief adauga valoare serviciilor noastre standard. Avem ani de experienta in intreaga lume, oferim consultanta profesionala si servicii de consultanta, mentinem preturile noastre competitive si cel mai important, ne pasa de marfa pana ajunge la destinatarul final. Echipa noastra lucreaza la nivel global, putem garanta livrarea transportului dumneavostra si lucrand in parteneriat cu dumneavostra, va asistam la misiunea de a imbunatati viata persoanelor care au nevoie de ajutorul pe care il oferiti.

Cerere de oferta

Mission & Relief Logistics